Velkommen til


Les Terrasess de Clairefontaine

Vår leilighet var ny i 2018 og ligger i en residens med totalt 15 leiligheter. Det er alm. fastboende omkring oss, så her møter du ikke naboen hjemmefra ;-) Selve leiligheten er en 4-roms på 90 kvm, med 3 soverom med dobbeltsenger (2m x 1,60m). Soverommene er utstyrt med sommerdundyner (120cm x 220cm) og puter (60cm x 60cm). 2 bad m. dusj / 2 toaletter, og en 45 kvm stor terrasse + 45 kvm grøntområde med utsikt over havet. Leiligheten varmes/kjøles via varmepumpe med ventilasjon. Leiligheten har hvitmalte vegger og store lyse keramiske gulvfliser.

Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap/fryser, kokeplater og stekeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin m/tørketrommel. I stuen er det spisebord med plass til 6, salong og TV.

På terrassen er det salong, spisebord til 6, solsenger, parasoll og Weber gass-grill.

Leiligheten ligger nær sentrum av Vence, 7-8 min til fots fra baker og supermarked. 12-15 min til fots fra gamlebyen.

Historien bak


Ingvild John Nielsen Saint Paul de Vence

Bildet over er tatt 14.4.2016, kun kort tid før vi oppdaget Vence i vår jakt på å finne en by, hvor vi evt. kunne finne oss til rette. Våre krav var ikke store, men et sted som stort sett var levende året rundt, og helst med fastboende franskmenn.
Vi fant ikke noe umiddelbart, men i september 2016 falt vi på internett over et nybyggsprosjekt og siden har det gått slag i slag.

Januar 2018 overtok vi leiligheten og vi er stort sett veldig tilfredse. Vi har selvsagt våre små restanser med entreprenøren, men det går seg til på sikt.

Vi er nybegynnere i "utleiebransjen" og her må vi bare være ydmyke – fortell oss hva som ikke er bra og hva som mangler, så skal vi forbedre oss.

Nytt oppholdet !

Ingvild & John Nielsen